home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  100
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  32
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Internity - Premii hightech la Internity pentru abonatii Cosmote!  
Incheie in perioada promotiei un abonament nou sau prelungeste valabilitatea unui abonament vechi, in reteaua Cosmote, in unul din magazinele Internity participante la promotie si poti castiga prin tragere la sorti 1 tableta Samsung! 

 


 

 
Regulament:

Regulamentul promotiei Internity "Premii hightech la Internity pentru abonatii Cosmote!"

 

Art. 1. Organizatorul
Organizatorul promotiei Internity "Premii hightech la Internity pentru abonatii Cosmote!” este compania Avenir Telecom SA, cu sediul in Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr.67, sector 1, Bucuresti, J40/3755/1997, RO9452492, Tel: (021) 201 29 00 – 09, Fax: (021) 201 29 17 – 18. Promotia este organizata la nivel national in toate magazinele Internity prevazute in anexa 1 la regulamentul promotiei. Organizatorul poate aduce modificari la prezentul regulament insa acestea vor fi anuntate in toate magazinele din promotie pentru informarea participantilor.

Art. 2. Participanti si magazine participante
La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice majore, care au implinit 18 ani la data inceperii promotiei, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei Organizatoare, ai magazinelor participante, angajatii companiilor implicate in derularea campaniei, precum si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.
Promotia se va desfasura in toate magazinele Internity din tara, prevazute in anexa 1 la regulamentul campaniei promotionale.


Art. 3. Conditii de participare
La aceasta promotie participa toti clientii care incheie un abonament nou sau prelungeste valabilitatea unui abonament vechi, in reteaua Cosmote, iar la data realizarii tragerii la sorti abonamentul este activ in reteaua Cosmote. Atat activarea unui abonament nou, cat si prelungirea unui abonament existent indiferent de locatia in care a fost initial incheiat, trebuiesc realizate in oricare magazin din reteaua Internity.
Promotia este valabila in magazinele Internity pe toata perioada concursului.

Art. 4. Perioada promotiei, procedura promotiei si acordarea premiilor
Promotia se desfasoara in perioada 16.08.2011-15.09.2011 in magazinele Internity prevazute in Anexa 1 la regulament.
Orice persoana care incheie un abonament sau prelungeste valabilitatea unui abonament deja existent, in reteaua Cosmote, iar la data realizarii tragerii la sorti abonamentul este activ in reteaua Cosmote, participa la tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului premiului campaniei se va realiza in mod electronic in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si va fi atestata legal de catre un avocat.

Extragerea premiului se va efectua in data de 20 septembrie 2011, la care vor participa toti inscrisii in concurs care respecta prevederile art. 2 si 3 din regulamentul oficial al campaniei. Tragerea la sorti se va realiza electronic si vor fi atestate legal de un avocat prezent la locul extragerii.

 Organizatorul promotiei va anunta telefonic castigatorul pe numarul pe care si-a incheiat/prelungit abonamentul in perioada promotiei pentru a-i oferi informatii cu privire la premiul castigat.
In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat de catre Organizator timp de 30 zile calendaristice, acesta pierde dreptul asupra premiului castigat in cadrul promotiei iar acest premiu nu se va mai acorda.

Art. 5. Premiile promotiei

• In cadrul acestei promotii se va acorda prin tragere la sorti 1 tableta Samsung.


Valoarea totala bruta a premiului este de 1999 ron ( TVA inclus ).

Castigatorul premiului oferit in cadrul acestei campanii promotionale nu are posibilitatea de a primi contravaloarea in alte bunuri a premiului sau schimbarea acestuia cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiului.
Pentru validarea premiului, potentialul castigator trebuie sa se prezinte in magazinul Internity indicat de catre reprezentantul Organizatorului, pentru identificarea castigatorului si inmanarea premiului. Acordarea premiului de catre Organizatorul campaniei, Avenir Telecom, se va realiza in baza unui proces verbal de predare-primire. Castigatorul isi poate ridica premiul din magazinul indicat de catre Organizator, incepand cu data de 26 septembrie 2011.


Art. 6. Taxe si impozite
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

Art. 7. Regulamentul promotiei
Regulamentul oficial al promotiei Internity "Premii hightech la Internity pentru abonatii Cosmote!” este disponibil in mod gratuit la adresa www.regulamentepromotii.ro si poate fi consultat in mod gratuit la vanzatorii din magazinele Internity participante. Adresele magazinelor participante se gasesc in catalogul Internity si pe site-ul www.regulamentpromotii.ro unde este afisat regulamentul.
Prin participarea la aceasta campanie promotionala, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

Art. 8. Prelucrarea datelor personale
Prin inscrierea la promotia Internity "Premii hightech la Internity pentru abonatii Cosmote!”, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la promotia Internity "Premii hightech la Internity pentru abonatii Cosmote!”  participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, numar telefon mobil) sa fie prelucrate de compania Avenir Telecom SA (notificata cu numarul 3618 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), in cadrul campaniei promotionale in legatura cu contactarea si acordarea premiilor catre castigatori si plata impozitelor. Datele personale ale castigatorilor vor fi pastrate in evidentele contabile ale Organizatorului.
Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti.
Toate datele participantilor la aceasta promotie devin proprietatea companiei SC Avenir Telecom SA, impreuna cu toate informatiile pe care le contin.
La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata catre Avenir Telecom SA, cu sediul in Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr.67, sector 1, Bucuresti, Operatorul se obliga sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 in care tuturor participantilor la aceasta promotie le sunt respectate drepturile (dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.
Organizatorul se obliga ca la prima comunicare in scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date astfel creata va informa asupra drepturilor si obligatiilor conform legii 677/2001 privind protectia datelor personale.

Art. 9. Incetarea promotiei
Prezenta promotie poate inceta inainte de termenul stabilit numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, prin decizia Organizatorului sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.

 

Avenir Telecom SA

Anexa 1 la regulamentul campaniei promotionale "Premii hightech la Internity pentru abonatii Cosmote!"  
Oras Locatia Adresa
BRAILA BRAILA Str. Mihai Eminescu, nr. 90, Complex Winmarkt "Dunarea", parter
BRAILA BRAILA KAUFLAND Str Mecanizatorilor, Kaufland
CONSTANTA CONSTANTA Str. Mihai Viteazu, nr. 15
CONSTANTA CONSTANTA CARREFOUR B-dul Tomis,Nr 401, DN2A, Constanta
CONSTANTA CONSTANTA KAUFLAND B-dul 1Decembrie 1918 nr 21, Constanta
GALATI GALATI Str. Domneasca, nr. 24, Complex Winmarkt "Modern", parter
GALATI KAUFLAND GALATI Str. Otelarilor Micro 21, Galeria Kaufland Galati
OLTENITA OLTENITA Bdul Republicii, Nr.71A, jud Calarasi
TULCEA TULCEA P-ta. Civica, nr. 1, ComplexComercial 'Diana' , parter
URZICENI URZICENI Calea Bucuresti, nr. 56, bl.48, parter, jud. Ialomita
ALEXANDRIA ALEXANDRIA Str. Libertatii, nr. 242, Jud. Teleorman
BUCURESTI CITY MALL Sos. Oltenitei, nr. 2, sect. 4
BUCURESTI COLENTINA Sos. Colentina, nr. 426-426A, Galeria Carrefour Colentina
BUCURESTI DRUMUL TABEREI B-dul. Drumul Taberei, nr. 94, bl. 519, parter, sector 6
BUCURESTI FEERIA Sos. Bucuresti - Ploiesti, nr. 42-44, Centrul Comercial Feeria, sect. 1
GIURGIU GIURGIU B-dul. Mihai Viteazu, nr. 5, Galeria Comerciala "Interex"
BUCURESTI KAUFLAND COLENTINA Sos. Colentina, nr. 6, sect.2
BUCURESTI MILITARI B-dul. Iuliu Maniu, nr. 5, bl. 17, sect. 6
BUCURESTI MOSILOR Calea Mosilor, nr. 306, sector 2
BUCURESTI RAHOVA Sos. Alexandriei, nr. 6, bl. L2, sect. 5
BUCURESTI SALAJAN B-dul. Theodor Pallady, nr. 1, bl. 26, sect. 3
BUCURESTI TITAN AUCHAN B-dul. 1 Decembrie 1918, nr. 33A, Centrul Comercial Auchan
CALAFAT CALAFAT Str. Tudor Vladimirescu, nr. 21, Complex Comercial Danubiu
CARACAL CARACAL Str. Antonius Caracalla, Bl.16, parter, Jud. Olt
CRAIOVA CRAIOVA Str. Lipscani, nr. 11 (fost 21)
Campulung Campulung str. Republicii , nr.55, jud. Arges
CURTEA DE ARGES CURTEA DE ARGES str. San Nicoara nr.1, Curtea de Arges, jud. Arges
RAMNICU VALCEA KAUFLAND VALCEA Str. Gib Mihaescu, nr. 30, Galeria Kaufland Valcea
PITESTI PITESTI Str. Victoriei, nr. 28, bl. 88, parter
ROSIORII DE VEDE ROSIORII DE VEDE Str. Rahovei, Bl. 110, parter, Jud. Teleorman
SLATINA SLATINA Str. Al. I. Cuza, nr. 20, Complex Comercial Winmarkt "Oltul", parter
SLATINA SLATINA 2 Str. Al.I. Cuza nr.28, Slatina, jud. Olt
TARGU-JIU TARGU-JIU Str. Victoriei, bl. 35, parter
RAMNICU VALCEA VALCEA 2 Str. Calea lui Traian, nr. 127, Complex Comercial "Cozia", parter
AIUD AIUD Str. Cuza Voda, nr. 6
BLAJ BLAJ Str. Eroilor, bl. 31, parter
DEVA DEVA B-dul. Decebal, bl. 15, parter
HUNEDOARA HUNEDOARA B-dul. Dacia, nr. 21, bl. G2, ap. 4
JIMBOLIA JIMBOLIA Str. Republicii, Nr.35, Ap.1, Loc. Jimbolia
ALBA IULIA KAUFLAND ALBA IULIA Str. Calea Motilor, F.N., Galeria Kaufland Alba Iulia
TIMISOARA KAUFLAND TIMISOARA Str. Gheorghe Lazar, nr.26, Galeria Kaufland Timisoara
RESITA RESITA B-dul. Revolutia din Decembrie, nr. 5
SANNICOLAU MARE SANNICOLAU MARE Str. Republicii, nr. 10
SEBES SEBES Str. Lucian Blaga, nr. 13
SEVERIN SEVERIN Str. Traian, nr. 137
SEVERIN SEVERIN 2 Str. Independentei, bl. IN1A, parter
BAIA MARE BAIA MARE Str. Culturii, nr. 6
BISTRITA BISTRITA KAUFLAND Str. Independentei, Nr97-99, Centrul Comercial Kaufland
BAIA MARE KAUFLAND BAIA MARE Str. George Cosbuc, F.N., Galeria Kaufland Baia Mare
CLUJ NAPOCA KAUFLAND CLUJ Str. Campului,Nr 9-19, Galeria Kaufland Cluj Napoca
SATU MARE KAUFLAND SATU MARE Drumul Careiului, nr1-3,9,11,13,15., Galeria Kaufland Satu Mare
ORADEA ORADEA Str. Dimitrie Cantemir, nr. 8, bl. A/4, parter
TURDA TURDA Str. Republicii, nr. 27
ZALAU ZALAU KAUFLAND Str. Sf. Vineri, ,Kaufland, Loc. Zalau
AGNITA AGNITA Str. Mihai Viteazu, nr. 4
BRASOV BRASOV CAREFFOUR Calea Bucuresti, nr. 107, Galeria Carrefour Brasov
FAGARAS FAGARAS Str. Doamna Stanca, Nr. 2, Fagaras, Jud. Brasov
PLOIESTI KAUFLAND PLOIESTI Sos. Vestului, nr. 9, Galeria Kaufland Ploiesti
TARGU MURES KAUFLAND TARGU MURES Str. Gheorghe Doja, nr. 64-68, Centrul Comercial Kaufland
MEDIAS MEDIAS Str. St. L. Roth, nr. 6
PLOIESTI PLOIESTI Str. Republicii, nr. 15, Complex Comercial Winmarkt "Omnia", parter
REGHIN REGHIN Str. Iernuteni, Nr.12, jud Mures
SFANTU GHEORGHE SFANTU GHEORGHE Str. 1 Decembrie 1918, nr. 7
SIGHISOARA SIGHISOARA Str. 1 decembrie 1918, Nr. 36, Judetul Mures
TARGOVISTE TARGOVISTE Str. Independentei, nr. 6
TARGU - SECUIESC TARGU-SECUIESC Str. Petofi Sandor, Nr. 1, Jud. Covasna
ADJUD ADJUD Str. Republicii, Nr. 65, Adjud
BACAU BACAU Str. Nicolae Balcescu, nr. 3, Magazin Universal Luceafarul, parter
FOCSANI FOCSANI B-dul Unirii, nr.69, Jud. Vrancea
IASI IASI 2 Str. Palat, nr. 1, Complex Comercial "Moldova", parter
IASI  KAUFLAND IASI 3 Pacurari Str. Pacurari , Nr 92, Centrul Comercial Kaufland, Iasi
IASI KAUFLAND IASI 4 Pavlov Kaufland Iasi - Str. Pavlov, Nr. 14, Loc. Iasi,
ONESTI ONESTI Str. Postei, Nr.5, Loc. Onesti, Jud. Bacau
Onesti Onesti2 Bd. Oituz, nr.19, Victoria Shopping Center, Onesti
PIATRA NEAMT PIATRA NEAMT KAUFLAND Str Obor, Centrul Comercial Kaufland
PIATRA NEAMT Piatra Neamt GNT Centru Comercial Winmarkt, Bd. Decebal, nr.3, parter, Piatra Neamt, jud Neamt
VASLUI VASLUI Str. Stefan cel Mare, nr. 89
Brasov  Brasov Magnolia Str Crisului nr 18, Centru Comercial Magnolia, parter
Buzau Kaufland Buzau str. Frasinet f.n., Buzau, jud Buzau
Slobozia Slobozia Kaufland Centrul Comercial Kaufland - DN 2A, FN, Slobozia, jud
Ramnicu Sarat Ramnicu Sarat Kaufland str. Constantin Brancoveanu, nr. 46, Buzau
Bucuresti Auchan Militari Militari Shopping Center, bd. Iuliu Maniu, nr. 546-560, sector 6,
Bucuresti Carrefour Vitantis Sos Vitan-Birzesti nr. 7A, Carrefour Vitantis, sector 4
BUCURESTI Unirea 3 Piata Unirii, nr 1, Parter, Corp Central
Pitesti Carrefour Jupiter Pitesti centrul comercial "Jupiter City",comuna Bradu,DN65B-Km 6+0.72, JUD ARGES
Craiova Kaufland Craiova  Str.Tineretului, Nr.6-6A, Craiova
Craiova Kaufland Craiova 2 Calea Bucuresti nr. 142, judetul DOLJ.
Pitesti Kaufland Pitesti localitatea Pitesti, b-dul Nicolae Balcescu nr. 91-95, judetul Arges
Campulung Campulung Kaufland Fratii Golesti, centrul comercial Kaufland
Mioveni Mioveni Kaufland Tarla 18, Pct. La Moara, Centrul Comercial Kaufland
Arad Arad Carrefour Calea Aurel Vlaicu, Nr 299/6
Orastie Orastie Kaufland str. Armatei, jud Hunedoara
Deva Deva Kaufland str. Zarandului ( DN 7) nr. 67, jud Hunedoara
TIMISOARA TIMISOARA Str. Alba Iulia, nr. 1
Targu Mures Targu Mures Mall Piata Victoriei nr.14, Targu Mures
Bacau Bacau Arena Arena City Center , Str Stefan cel Mare, Nr.28
Bacau Bacau Kaufland str. Nicu Enea nr.1, Bacau, jud Bacau
Iasi Carrefour Era Iasi soseaua Pacurari, nr. 121, Zona Ses Bahlui, judetul IASI.
Focsani Carrefour Focsani localitatea Focsani, calea Moldovei DN2 E85, judetul VRANCEA.
Suceava Suceava Carrefour Str Unirii , Nr27, Centrul Comercial Carrefour
Sighet Sighetul Marmatiei Kaufland str. Bogdan Voda, nr 164-170, jud Maramures
Focsani Kaufland Focsani strada Brailei, nr. 102, judetul VRANCEA
Turda Turda Kaufland Str. Calea Victoriei, FN, Kaufland, Turda, Cluj


 
Acesta promotie este valabila de la 2011-08-16 si expira la 2011-09-15  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24