home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  100
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  32
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Bosch - Daca o sa castig imi iau un balansoar cu 3 viteze!  

Tot ce-ţi doreşti pentru grădina ta poţi câştiga cu Bosch!

Cumpără în perioada 1 mai - 31 iulie 2007 orice sculă electrică de grădină Bosch, trimite codul unic împreună cu numărul de factură prin SMS la numărul 1856 si vei afla instant daca ai castigat.

 
Regulament:

Regulamentul promotiei

“Daca o sa castig imi iau un balansoar cu 3 viteze!”

SECTIUNEA 1. DURATA ŞI ORAGNIZATORII PROMOŢIEI

Organizatorul promotiei “Daca o sa castig imi iau un balansoar cu 3 viteze!” este compania Robert Bosch SRL, cu sediul in Str. Horia Macelariu 30-34, sector 1, 013937 Bucuresti. Promotia se desfasoara in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Promotia se deruleaza la nivel national, in perioada 1 mai ora 00:00 – 31 iulie 2007 ora 24:00.

SECTIUNEA 2. PRODUSE PARTICIPANTE

La această promoţie participă toate sculele electrice de grădină Bosch puse în vânzare în magazinele distribuitorilor şi subdistribuitorilor specializati Bosch precum şi în magazinele Praktiker România SRL, Bricostore România SA, Selgros Cash&Carry SRL, Metro Cash&Carry România SRL, Baumax Romania SRL, Mr. Bricolage (Brico Expert) si hypermarketurile Dedeman.

Produsele participante la promotie vor avea aplicate, pe ambalaj, un cupon razuibil care contine codul unic de participare la promotie, alcatuit din 5 cifre.

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

La această promoţie poate participa orice persoană fizică sau juridică cu cetăţenie română şi domiciliul stabil în România, cu excepţia angajaţilor Robert Bosch SRL şi companiei de direct marketing More Results Marketing, ai magazinelor participante, precum şi a rudelor de gradul întâi ale acestora.

În cazul în care o persoană juridică va fi desemnată câştigătoare, premiul câştigat va putea fi ridicat pe baza regulilor stabilite prin acest regulament de către o persoană împuternicită de către Directorul General al firmei respective.

Participarea la promotie se face în mod voluntar, la achiziţia oricărei scule electrice de grădină Bosch, prin trimiterea prin sms a codului unic de pe cuponul răzuibil lipit pe ambalajul produsului, împreună cu numărul de factură, la numărul 1856, in intervalul 01 mai - 31 iulie 2007. Un participant poate trimite mai multe sms-uri dacă a cumpărat mai multe produse participante la promoţie în condiţiile menţionate mai sus.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL PROMOTIEI

În perioada desfăşurării promoţiei, pentru orice tip de sculă electrică de grădină marca Bosch cumpărată din magazinele distribuitorilor şi subdistribuitorilor specializati Bosch şi din magazinele Praktiker România SRL, Bricostore România SA, Selgros Cash&Carry SRL, Metro Cash&Carry România SRL, Baumax Romania SRL, Mr. Bricolage (Brico Expert) si hypermarketurile Dedeman, menţionaţi în Sectiunea I, cumpărătorii vor găsi lipit pe ambalajul fiecarui produs un cupon razuibil care contine codul unic de participare la promotie, alcatuit din 5 cifre.

Pentru a participa la promotie, consumatorii trebuie sa parcurga urmatoarele etape: 

  - sa cumpere in perioada 1 mai 2007 – 31 iulie 2007, cel putin un produs participant la promotie, cu cupon razuibil lipit pe ambalaj;  

- sa razuiasca cuponul lipit pe ambalajul produsului si sa descopere codul unic de 5 cifre imprimat pe acesta;

- sa se inscrie in promotie trimitand prin SMS, la numarul 1856 (valabil in retelele Orange si Vodafone), codul unic inscris pe cuponul razuibil de pe ambalajul produsului cumparat, impreuna cu numarul de factura in baza careia a cumparat produsul; prima zi de primire a SMS-urilor de inscriere in promotie este 1 mai 2007 ora 00:00 iar ultima zi este 31 iulie ora 24:00; fiecare cod unic poate fi inscris in promotie o singura data;

- sa pastreze factura fiscala, pentru a dovedi cumpararea produsului si a fi validat castigator;

- participantul va primi un SMS de raspuns care il va anunta daca a avut un cod castigator al unui premiu sau daca a avut un cod necastigator;

- participantul care a castigat un premiu va fi informat prin SMS sa trimita pe fax la numarul 021.209.46.75 o copie dupa factura care atesta cumpararea produsului, impreuna cu o copie dupa actul de identitate continand adresa la care doreste sa ii fie expediat premiul, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data primirii sms-ului care il anunta ca este castigator. In cazul in care castigatorul nu transmite Organizatorului pe fax in termen de 5 zile lucratoare documentele precizate mai sus, isi pierde dreptul de primire a premiului;

In cazul castigatorilor premiului foarfece nicovala, dupa validarea lor ca si castigatori, acestia vor fi contactati telefonic de catre Organizator in termen de 5 zile lucratoare de la trimiterea documentelor pe fax, pentru a li se confirma calitatea de castigatori. Premiul se va expedia prin posta la adresa indicata de fiecare castigator in termen de 15 zile lucratoare de la apelul telefonic de confirmare. Premiile expediate si neridicate de catre castigatori in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii prin posta se intorc la Organizator, iar castigatorul pierde dreptul de atribuire a premiului.

In cazul castigatorilor premiului bon de cumparaturi in valoare de 1.725 RON (echivalentul a 500 de euro, inclusiv TVA, calculati la cursul de schimb de 3,45 euro). Dupa validarea lor ca si castigatori, acestia vor fi contactati telefonic de catre un reprezentant al firmei Robert Bosch Romania SRL in termen de 5 zile lucratoare de la primirea documentelor pe fax din partea castigatorilor potentiali, pentru a li se confirma calitatea de castigatori si a se conveni in care dintre magazinele participante la promotie, conform sectiunii 2, se va folosi bonul de cumparaturi castigat. Castigatorul va intra in posesia bonului de cumparaturi in maxim 10 zile lucratoare de la data apelului telefonic de confirmare. Castigatorul poate folosi bonul de cumparaturi numai pentru achizitionarea de produse din cadrul raionului de gradina al unuia dintre magazinele participante la promotie. Bonul de cumparaturi este valabil si se va folosi intr-un singur magazin. Achizitionarea de produse din mai multe magazine in baza unui bon de cumparaturi castigat nu este posibila.

Fiecare SMS trebuie sa contina codul unic de 5 cifre de la un singur produs si numarul facturii fiscale. O persoana poate participa cu un un numar nelimitat de coduri diferite.

Premiile ce constau in foarfeci nicovala vor fi acordate in mod automat, fiecarui al 20-lea mesaj SMS trimis in promotie, care contine un cod unic de 5 cifre corect, in limita a maxim 200 premii, iar premiile ce contin un bon de cumparaturi in valoare de 1.725 RON (echivalentul a 500 de euro, inclusiv TVA, calculati la cursul de schimb de 3,45 euro) se vor acorda in mod automat fiecarui al 200-lea mesaj SMS trimis in promotie, care contine un cod unic de 5 cifre corect.

In cazul in care sunt receptionate mai mult de 10 coduri SMS de pe acelasi numar de telefon mobil in perioada 1 mai 2007, ora 00:00 – 31 iulie 2007, ora 24:00, Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica daca participantul a achizitionat produsele in promotie purtand codul transmis prin SMS, de a solicita chitanta sau factura care sa confirme cumpararea respectivelor produse sau sa solicite dovada ca participantul respectiv are factura fiscala.

Daca sunt identificate persoane care au incercat fraudarea sau trimiterea de coduri false, nejustificate/incorecte, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

SECTIUNEA 5. PREMIILE OFERITE IN CADRUL PROMOTIEI

In cadrul promotiei se vor acorda instant, in total, urmatoarele premii:

- 200 premii constand in foarfeci  nicovala;

- 10 bonuri de cumparaturi in valoare de 1.725 RON fiecare (echivalentul a 500 de euro, inclusiv TVA, calculati la cursul de schimb de 3,45 euro), cu care se pot achizitiona produse de la raionul de gradina al unuia dintre magazinele participante la promotie.

Valoarea totala a premiilor promotiei BOSCH “Daca o sa castig imi iau un balansoar cu 3 viteze  este de 20.000 RON (TVA inclus).

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau in alte bunuri a premiilor si nici nu pot schimba caracteristicile premiilor castigate. In cazul refuzului vreunui castigator de a beneficia de premiu (prin refuzul unui castigator insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului) sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de primire a  premiului. In cazul in care, dupa finalizarea promotiei, raman premii neacordate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu le mai atribui.

SECTIUNEA 6: ACORDAREA PREMIILOR SI VALIDAREA CASTIGATORILOR

Pentru ca un participant sa poata primi instant un premiu, trebuie să îndeplinească simultan următoarele condiţii:

Participantul trebuie să îndeplinească dreptul de participare de la art. 3, 4 si 5; Participantul trebuie sa trimita la numarul 1856 (valabil in retelele Vodafone si Orange) un SMS cu codul de pe cuponul razuibil aflat pe ambalajul produsului participant la promotie, doar in perioada 1 mai 2007, ora 00:00 – 31 iulie 2007, ora 24:00, impreuna cu numarul de factura fiscala de achizitionare a produsului; In cazul in care participantul este anuntat printr-un sms ca a castigat unul dintre premii, trebuie sa trimita in termen de 5 zile lucratoare prin fax la numarul 021.209.46.75 o copie dupa factura care atesta cumpararea produsului (al carui numar trebuie sa coincida cu numarul de factura transmis prin sms) si o copie a actului de identitate continand adresa la care ii va fi expediat premiul. Depasirea termenului de 5 zile lucratoare de transmitere a documentelor pe fax presupune pierderea de atribuire a premiului de catre castigator;

Participantul trebuie sa pastreze factura fiscala pentru validarea sa in calitate de potential castigator;

Nota:

In situatiile in care acelasi cod va fi trimis prin SMS de pe numere de telefon diferite, va fi validat doar codul trimis de pe numarul de telefon al persoanei care poate face dovada, respectiv factura fiscala. Pentru a putea participa la promotie cu mai multe coduri diferite de la mai multe produse diferite achizitionate, participantul este obligat sa trimita pentru fiecare cod in parte cate un SMS distinct;

Nu vor fi luate in considerare SMS-urile primite de pe internet;

Un participant va putea primi in cadrul promotiei unul sau mai multe din urmatoarele mesaje din partea Organizatorului:

„Felicitari!Ai castigat un foarfece nicovala, pastreaza factura si trimite pe fax la 0212094675,copie factura si adresa postala din buletin pentru validare.” - pentru mesajele SMS selectate pentru castigarea unuia dintre cele 200 premii ce constau in foarfece nicovala;

„Felicitari!Ai castigat un bon de 500 Euro, pastreaza factura si trimite pe fax la 0212094675,copie factura si adresa postala din buletin pentru validare.” - pentru mesajele SMS selectate pentru castigarea unuia dintre cele 200 premii instant ce constau in seturi de foarfece;  

„Codul trimis este necastigator! Cumparati in continuare scule electrice de gradina BOSCH participante la promotie si veti castiga.” - pentru mesajele SMS care nu sunt castigatoare;

„Numar de telefon restrictionat de catre Organizator!” - pentru mesajele SMS trimise de pe un numar de telefon restrictionat de catre Organizator.

SECTIUNEA 7. TAXE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a câstigatorului.

SECTIUNEA 8. REGULAMENTUL PROMOTIEI

Regulamentul oficial al promotiei BOSCH “ Daca o sa castig imi iau un balansoar cu 3 viteze!”  este disponibil gratuit pe site-urile www.sculedegradina.ro  si  www.regulamentepromotii.ro.

SECTIUNEA 9. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din orasul in care isi are sediul Organizatorul.

SECTIUNEA 10. PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin inscrierea la promotia “Daca o sa castig imi iau un balansoar cu 3 viteze!”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la promotia “Daca o sa castig imi iau un balansoar cu 3 viteze!”, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, numar telefon mobil) sa fie prelucrate de compania Robert Bosch SRL, pe parcursul campaniei promotionale in scopul:

 - validarii, acordarii si trimiterii premiilor catre castigatori prin posta;

- indeplinirii obligatiilor fiscale ale Organizatorului in cadrul prezentei promotii;

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti.

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, Robert Bosch SRL cu sediul în Str. Horia Macelariu 30-34, sector 1, Bucuresti.

La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului Robert Bosch SRL cu sediul în Str. Horia Macelariu 30-34, sector 1, Bucuresti, acesta se obliga:      

- sa îi confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;  

-   sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;  

  -     sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului. 

SECTIUNEA 11. CLAUZE DIVERSE

Prin inscrierea la promotie, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele, orasul si imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati din partea Robert Bosch SRL. SMS-urile pot fi expediate doar din retelele Vodafone si Orange iar tariful pentru expedierea unui SMS este de 0.07 USD fara TVA, acest tarif reprezentand exclusiv taxa perceputa de catre operatorii gsm.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

- mesajele SMS trimise de catre participanti in afara perioadei promotiei (1 mai 2007, ora 00:00 – 31 iulie 2007, ora 24:00) sau a codurilor trimise eronat; 

- mesajele expediate de catre participanti care nu au fost receptionate de catre Organizator sau mesajele expediate de catre Organizator care nu au fost receptionate de participanti din motive tehnice independente de Organizator; 

- situatiile in care mai multe persoane revendica acelasi cod de produs;

- mesajele SMS care nu au intrat in baza de date a organizatorului in perioada 1 mai 2007, ora 00:00 – 31 iulie 2007, ora 24:00;

- mesajele SMS trimise la alt numar decat 1856.

Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie pana la data de 31 iulie 2007, inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

Produsele participante la promotie care nu vor fi vandute pana la data de 31 iulie 2007, vor ramane in continuare pe piata pana la epuizarea stocurilor, fara nici o obilgatie din partea Organizatorului legata de participarea in promotie sau acordarea premiilor pentru produsele cumparate dupa aceasta data.

Prezenta promotie poate inceta inainte de data de 31 iulie 2007 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie.

Robert Bosch SRL
 
Link site: www.sculedegradina.ro  
Vezi lista castigatori  
Acesta promotie este valabila de la 2007-05-01 si expira la 2007-07-31  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24