home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  100
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  32
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Internity - Intra in lumea celor mai mari super eroi! Super Tombola Internity X-Men!  

 

 
Regulament:

Regulamentul promotiei Internity "Intra in lumea celor mai mari super eroi! Super Tombola Internity – X-Men!"

 

 

 

Art. 1. Organizatorul

Organizatorul promotiei Internity "Intra in lumea celor mai mari super eroi! Super Tombola Internity – X-Men!” este compania Avenir Telecom SA, cu sediul in Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr.67, sector 1, Bucuresti, J40/3755/1997, RO9452492, Tel: (021) 201 29 00 – 09, Fax: (021) 201 29 17 – 18. Promotia este organizata la nivel national in toate magazinele Internity prevazute in anexa 1 la regulamentul promotiei. Organizatorul poate aduce modificari la prezentul regulament insa acestea vor fi anuntate in toate magazinele din promotie pentru informarea participantilor.

 

Art. 2. Participanti si magazine participante

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice majore, care au implinit 18 ani la data inceperii promotiei, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei Organizatoare, ai magazinelor participante, angajatii companiilor implicate in derularea campaniei, precum si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.

Promotia se va desfasura in toate magazinele Internity din tara, prevazute in anexa 1 la regulamentul campaniei promotionale.

 

 

Art. 3. Conditii de participare

La aceasta promotie participa toti clientii care incheie un abonament nou de voce sau de date sau prelungesc valabilitatea unui abonament vechi de voce sau de date, in reteaua Cosmote, pe o perioada de 12 sau 24 luni, iar la data realizarii tragerii la sorti abonamentul este activ in reteaua Cosmote. Atat activarea unui abonament nou, cat si prelungirea unui abonament existent indiferent de locatia in care a fost initial incheiat, trebuiesc realizate in oricare magazin din reteaua Internity.

Promotia este valabila in magazinele Internity pe toata perioada campaniei.

Sunt participante la campanie sunt toate abonamentele de date sau de voce COSMOTE, indiferent de valoare, ce se incheie pe o perioada contractuala de 12 ori 24 de luni, abonamente ce sunt comercializate in magazinele Internity.

Participantii la campanie vor trebui sa semneze acordul din anexa 2 la regulamentul promotiei privind acceptul lor de participa la aceasta campanie si posibilitatea de a castiga premiile oferite de Organizator.

 

Art. 4. Perioada promotiei, procedura promotiei si acordarea premiilor

Promotia se desfasoara in perioada 10 mai – 08 iunie 2014 in magazinele Internity prevazute in Anexa 1 la regulament.

Orice persoana care incheie un abonament sau prelungeste valabilitatea unui abonament deja existent, in reteaua Cosmote, si care la data realizarii tragerii la sorti are abonamentul activ, participa la tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor.

 

Tragerile la sorti pentru desemnarea castigatorilor premiilor campaniei se vor realiza in mod electronic in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si va fi atestata legal de catre un avocat prezent la locul extragerii. Premiile se vor acorda prin intermediul a trei trageri la sorti, astfel:

-       26 mai 2014 : extragere pentru 10 invitatii duble la filmul X-Men Days of Future Past. La extragere vor participa clientii inscrisi in campanie in perioada 10-25 mai 2014;

-       02 iunie 2014 : extragere 2 pentru 15 invitatii duble la filmul X-Men Days of Future Past. La extragere vor participa clientii inscrisi in perioada 10 mai -01 iunie 2014, mai putin castigatorii primei extrageri din 26 mai 2014.

-       09 iunie 2014 : extragere 3 pentru 25 de invitatii duble la filmul X-Men Days of Future Past. La extragere vor participa clientii inscrisi in perioada 10 mai -08 iunie 2014, mai putin castigatorii primelor doua extrageri din 26 mai 2014 si 02 iunie. In data de 09 iunie va fi extragerea finala si pentru restul premiilor la care vor participa toti clientii inscrisi in perioada 10 mai – 08 iunie 2014.

 

 

 Organizatorul promotiei va anunta telefonic castigatorii pe numarul pe care si-au incheiat/prelungit abonamentul in perioada promotiei pentru a-i oferi informatii cu privire la premiul castigat.

In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat de catre Organizator timp de 10 zile calendaristice, acesta pierde dreptul asupra premiului castigat in cadrul promotiei iar acest premiu nu se va mai acorda.

 

Art. 5. Premiile promotiei

 

In cadrul acestei promotii se vor acorda prin tragere la sorti urmatoarele premii:

 

ü  1 x smartphone Yezz Andy A5

ü  3 x smartphone Yezz Andy A4M

ü  50 de invitatii duble (100 bilete) la filmul X-Men Days of Future Past

ü  50 huse telefon personalizate X-Men Days of Future Past

ü  20 carcase telefon personalizate X-Men Days of Future Past

ü  2 incarcatoare telefon personalizate X-Men Days of Future Past

ü  20 incarcatoare telefon Energizer            

 

Biletele la film sunt valabile incepand cu data de 26 mai 2014, in reteaua Cinema City (orase : Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Targu Mures, Timisoara ). Acestea pot fi utilizate de luni-vineri, la orice ora la care ruleaza filmul X-Men days of Future Past- 3D. In momentul desemnarii castigatorilor celor 50 de invitatii duble, se va lua legatura cu cinematograful cel mai apropiat de orasul castigatorului si se va incheia un acord pentru validarea invitatiei.

Biletele vor putea fi utilizate pana la data de 20 iunie 2014.

 

Urmatoarele premii sunt compatibile cu telefonele Iphone 5/5 S :

o    50 huse telefon personalizate X-Men Days of Future Past

o    20 carcase telefon personalizate X-Men Days of Future Past

o    2 incarcatoare telefon personalizate X-Men Days of Future Past

 

Cele 20 de incarcatoare telefon Energizer sunt : Incarcatoare Energizer MicroUSB 2A, cu incarcare auto/priza si calculator.

 

Valoarea totala a premiilor este de 8404 ( TVA inclus ).

 

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiului.

Pentru validarea premiului, potentialul castigator trebuie sa se prezinte in magazinul Internity indicat de catre reprezentantul Organizatorului, pentru identificarea castigatorului si inmanarea premiului. Acordarea premiului de catre Organizatorul campaniei, Avenir Telecom, se va realiza in baza unui proces verbal de predare-primire. Castigatorul isi poate ridica premiul din magazinul indicat de catre Organizator, in 15 zile din momentul anuntarii sale telefonice de catre Organizator. Castigatorii biletelor la cinema vor primi premiul prin curier cu confirmare de primire, in maxim 15 zile din momentul in care a fost anuntat asupra castigului.

 

 

Art. 6. Taxe si impozite

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

Art. 7. Regulamentul promotiei

Regulamentul oficial al promotiei Internity "Intra in lumea celor mai mari super eroi! Super Tombola Internity – X-Men!” este disponibil in mod gratuit la adresa www.regulamentepromotii.ro si poate fi consultat in mod gratuit la vanzatorii din magazinele Internity participante. Adresele magazinelor participante se gasesc in catalogul Internity, pe www.internity.ro  si pe site-ul www.regulamentepromotii.ro unde este afisat regulamentul.

Prin participarea la aceasta campanie promotionala, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

 

Art. 8. Prelucrarea datelor personale

Prin inscrierea la promotia Internity "Intra in lumea celor mai mari super eroi! Super Tombola Internity – X-Men!”, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la promotia Internity "
Intra in lumea celor mai mari super eroi! Super Tombola Internity – X-Men! participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, numar telefon mobil) sa fie prelucrate de compania Avenir Telecom SA (notificata cu numarul 3618 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), in cadrul campaniei promotionale in legatura cu contactarea si acordarea premiilor catre castigatori si plata impozitelor. Datele personale ale castigatorilor vor fi pastrate in evidentele contabile ale Organizatorului.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti.

Toate datele participantilor la aceasta promotie devin proprietatea companiei SC Avenir Telecom SA, impreuna cu toate informatiile pe care le contin.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata catre Avenir Telecom SA, cu sediul in Sos. Bucuresti-Ploieti, Nr.67, sector 1, Bucuresti, Operatorul se obliga sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 in care tuturor participantilor la aceasta promotie le sunt respectate drepturile (dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.

Organizatorul se obliga ca la prima comunicare in scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date astfel creata va informa asupra drepturilor si obligatiilor conform legii 677/2001 privind protectia datelor personale.

 

Art. 9. Incetarea promotiei

Prezenta promotie poate inceta inainte de termenul stabilit numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, prin decizia Organizatorului sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.

 

 

 

Avenir Telecom SA

 


 
Acesta promotie este valabila de la 2014-05-10 si expira la 2014-06-08  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24