home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  100
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  32
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Agip - “Atentie, cad premii!”  

Trage pe dreapta in orice benzinarie Agip in perioada 10 mai - 29 iulie, cumpara de minim 100 RON carburanti, produse din magazin sau servicii si primesti pe loc un loz cu care poti castiga unul din miile de premii instant puse in joc. Lozurile necastigatoare participa automat la extragerile lunare, la care poti castiga unul din cele 3 Televizoare LCD Panasonic sau unul din cele 50 de telefoane Nokia.

Nu uita de Marele Premiu un autoturism Fiat Grande Punto, care va fi atribuit prin tragere la sorti la sfarsitul campaniei !


 
Regulament:

Regulamentul promotiei AGIP

“Atentie, cad premii!”

1. ORGANIZAREA CAMPANIEI

Organizatorii campaniei promotionale „Atentie, cad premii!” sunt:

- S.C. Agip Romania SRL, cu sediul central in Bucuresti, str. Barbu Vacarescu nr.162, CUI 6811583, nr. Ordine la Reg. Comertului J40/27493/1994

- S.C. NEXT ADVERTISING SRL, cu sediul central in Bucuresti, str. Glicinelor nr. 9, sect. 5, CUI R13587641, nr. Ordine la Reg. Comertului J40/11448/2000.

Campania promotionala se va desfasura sub prevederile prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.


2. DURATA CAMPANIEI SI ARIA DE DESFASURARE

Campania promotionala “Atentie, cad premii!” va incepe la data de 10 mai 2007 si se va incheia la data de 29 iulie 2007. Campania este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in urmatoarele statii de servicii si distributie carburanti Agip (benzinarii):


Nume

Adresa

1

Statia serv. 1 Mai

Bd. Ion Mihalache nr. 176, sect. 1 Bucuresti

2

Statia serv. Otopeni

DN 1, Km 16.5

3

Statia serv. Oltenita

Sos.Oltenitei nr. 83A, sect. 4 Bucuresti

4

Statia serv. Muncii

Bd. Decebal nr. 23, sect. 3 Bucuresti

5

Statia serv. Timpuri Noi

Calea Vacaresti nr. 132 - 134, sect. 4 Bucuresti

6

Statia serv. Rahova

Str. Progresului nr. 154, sect. 5 Bucuresti

7

Statia serv. Barbu Vacarescu

Sos. Barbu Vacarescu nr. 164B, sect. 2 Bucuresti

8

Statia serv. Colentina

Sos. Colentina nr. 258-260, sect. 2 Bucuresti

9

Statia serv. Pacii

Bd. Iuliu Maniu nr. 10, sect. 6 Bucuresti

10

Statia serv. Herastrau

Str Nicolae Caramfil nr. 76-80, sect. 1 Bucuresti

11

Statia serv. Politehnica

Bd. Iuliu Maniu, Nr. 10, sect. 6 Bucuresti

12

Statia serv. 13 Septembrie

Calea 13 Sept. nr.293 - 297, sect. 5 Bucuresti

13

Statoia serv. Virtutii

Sos. Virtutii nr. 22A, sect. 6 Bucuresti

14

Statia serv. Craiova

Str. Decebal, Nr. 17 Craiova, Dolj

15

Statia serv. Targoviste

Str. Al.I. Cuza, Nr. 100, Targoviste, Dambovita

16

Statia serv. Targu-Jiu

Str. Ecaterina Teodoroiu nr. 88, Tg. Jiu, Gorj

17

Statia serv. Pitesti 1

Str. Nicolae Balcescu, Nr. 85 Pitesti, Arges

18

Statia serv. Pitesti 2

Str. Republicii nr. 220, Pitesti, Arges

19

Statia serv.Timisoara - L. Rebreanu

Str. Liviu Rebreanu x Calea Sagului, Timisoara, Timis

20

Statia serv. APAN

DJ 221A, km.4, Braila

21

Statia serv. SABAR

com. Jilava,Sos. Giurgiului, Nr 333, Ilfov

3. DREPTUL DE PARTICIPARE

La aceasta campanie pot participa numai persoane fizice, cu domiciliul stabil in Romånia. Nu pot participa la aceasta campanie angajatii Organizatorului si ai agentiei de publicitate implicate, precum si rudele de gradul intåi (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.


4. MECANISM, REGULILE CONCURSULUI

La achizitii in valoare de min. 100 RON din statiile Agip (carburanti, produse non oil sau servicii), participantii vor primi un talon razuibil cu care pot castiga unul dintre cele 14.000 premii instant, iar in cazul in care acesta nu este castigator, in urma completarii rubricilor cu datele personale si depunerea acestuia in una din urnele special amenajate din statiile AGIP participante la promotie, pot participa la tragerile la sorti lunare. Valoarea minima a achizitiei se calculeaza prin insumarea tuturor produselor/serviciilor platite in acelasi moment, la aceeasi casa, din aceeasi benzinarie Agip. Nu se vor lua in calcul achizitiile care s-au efectuat la aceeasi data, dar la ore diferite sau din locatii diferite.

Pentru identificare, castigatorii vor prezenta un document de identitate: buletin de identitate, carte de identitate, permis de conducere. Dreptul de participare apartine exclusiv persoanei indicate pe talon corespunzator datelor personale completate.

Taloanele falsificate sau deteriorate prin modificarea simbolurilor sau mesajelor vor fi considerate nule si nu vor participa la promotie. Pentru identificare, castigatorii vor prezenta un document de identitate: buletin de identitate, carte de identitate, permis de conducere. Dreptul de participare apartine exclusiv persoanei indicate pe talon corespunzator datelor personale completate. Participantul trebuie sa indeplineasca conditiile impuse de prezentul regulament.


5. PREMIILE CONCURSULUI


In cadrul acestei promotii se pot castiga 14,000 de premii instant (1000 parasolare, 3000 spalari auto Formula Super, 10000 lavete inscriptionate), in valoare totala de 51000 RON si 54 premii acordate in urma tragerilor la sorti, (50 telefoane Nokia 6080, 3 televizioare LCD Panasonic si un autoturism Fiat Grande Punto) in valoare totala de 54567 RON.

- prima tragere va avea loc in data de 5.06.2007, la aceasta urmand sa participe toate taloanele necastigatoare acumulate in urne pana la data de 31 mai inclusiv. In urma tragerii la sorti, se vor acorda 17 telefoane Nokia 6080 si un televizor LCD Panasonic TX26 LE;

- a doua tragere va avea loc in data de 5.07.2007, la aceasta urmand sa participe toate taloanele necastigatoare acumulate in urne pana la data de 30 iunie inclusiv. In urma tragerii la sorti, se vor acorda 17 telefoane Nokia 6080 si un televizor LCD Panasonic TX26 LE;

- a treia si ultima tragere va avea loc in data de 03.08.2007, la aceasta urmand sa participe toate taloanele necastigatoare acumulate in urne pana la data de 29 iulie inclusiv. In urma tragerii la sorti, se vor acorda 16 telefoane Nokia 6080, un televizor LCD Panasonic TX26 LE si marele premiu, un autoturism Fiat Grande Punto.

Castigatorii premiilor nu vor primi contravaloarea in bani sau in alte obiecte a acestora.

Premiile instant vor fi acordate pe loc de catre reprezentantii benzinariei Agip participantilor care indeplinesc conditiile prezentului regulament.

Pentru ca un participant sa primeasca premiul instant, trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- sa gaseasca pe talon unul dintre cele 14.000 de premii

- sa completeze pe talon rubricile referitoare la datele personale.

6. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

7. LITIGII

In cazul ivirii unor litigii intre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.


8.
REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul oficial al promotiei “Atentie, cad premii!” este disponibil in mod gratuit pe site-ul www.regulamentepromotii.ro.


9.
PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin inscrierea in promotia “Atentie, cad premii!”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului Regulament.
Prin participarea la promotia “Atentie, cad premii!”, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, numar telefon mobil) sa fie prelucrate de compania Agip Romania SRL (inregistrata cu notificarea nr. .... la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), pe parcursul campaniei in scopul:

- desemnarii castigatorilor si atribuirea premiilor

- indeplinirii obligatiilor fiscale ale Organizatorului in cadrul prezentei promotii.

In cazul in care participantii nu sunt de acord ca datele mai sus mentionate sa fie folosite in viitor pentru scopuri de marketing/informare, ei trebuie sa precizeze acest lucru in scris pe adresa Organizatorului, Agip Romania SRL Str. Barbu Vacarescu nr.162, Sector 2, Bucurest, Romania.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia companiilor colaboratoare mentionate la Sectiunea 1 a prezentului regulament, cu respectarea dreptului participantilor castigatori de a opta in scris cu privire la folosirea datelor personale ale acestora pentru operatiuni de marketing, conform prevederilor de mai sus. In cadrul comunicarilor viitoare, Agip Romania va informa persoana vizata in scris asupra drepturilor in conformitate cu Legea 677/2001.

Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Agip Romania SRL Str. Barbu Vacarescu nr.162, Sector 2, Bucurest, Romania.

La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului, Agip Romania SRL Str. Barbu Vacarescu nr.162, Sector 2, Bucurest, Romania, acesta se obliga:

- sa îi confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

- sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.

10. CLAUZE DIVERSE

Prin inscrierea in concurs, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele, orasul si imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati din partea Agip Romania SRL.

Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie pana la data de 10 august 2007, inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

Agip Romania SRL
 
Link site: www.agip.ro  
Vezi lista castigatori  
Acesta promotie este valabila de la 2007-05-10 si expira la 2007-07-29  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24