home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  100
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  32
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Adama - “De Ziua Copilului, o luna intreaga de cadouri pentru toata familia!”- Ploiesti  
Cumpara impreuna cu copilul tau in perioada 1 iunie 30- iunie 2008 un apartament prin agentia Evocasa Orizont si te poti numara printre primele 20 de familii castigatoare!
 

 
Regulament:

  REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE De Ziua Copilului, o luna intreaga de cadouri pentru toata familia! Perioada campaniei: 01 iunie 2008 – 30 iunie 2008   

SECTIUNEA 1.

 ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Campania promotionala „De Ziua Copilului, o luna intreaga de cadouri pentru toata familia!” este organizata de S.C. HDC Imob Investitii SRL (numita in prezentul regulament “Organizatorul”), cu sediul in Bucuresti, Str. Al. Philippide nr. 9, sector 2, Tel: 031-4051700; Fax: 031-4051708.Organizatorul  HDC Imob Investitii este notificat cu numarul 22086 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul.  

SECTIUNEA 2.

 

 DURATA PROMOTIEI SI ARIA DE DESFASURARE

 Campania promotionala se va desfasura in perioada 01 iunie 2008 – 30 iunie 2008, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei in conditiile respectarii prevederilor prezentului regulament.  

 

SECTIUNEA 3.

DREPT DE PARTICIPARE

 

 La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor Shaked Development SRL, HDC Imob Investitii SRL, Tamar Imob Investitii SRL, Topaz Development SRL si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.  

 

SECTIUNEA 4.

 

 MECANISMUL PARTICIPARII LA PROMOTIE

 

 Pentru a participa la aceasta promotie participantii trebuie sa se numere printre primele 20 de familii care se prezinta impreuna cu copii la biroul de vanzari Evocasa Orizont din Ploiesti, B-dul Republicii nr. 139 si cumpara un apartament in perioada 01 iunie – 30 iunie 2008.  

 

SECTIUNEA 5.

PREMIILE OFERITE SI MECANISMUL ACORDARII LOR

 

 Participantii trebuie sa indeplineasca dreptul de participare de la sectiunile 3 si 4 pentru a putea intra in posesia premiilor. Premiile oferite in cadrul acestei campanii pentru fiecare din cele 20 de familii constau in unul din urmatoarele premii la alegere:- varianta 1: o camera complet mobilata pentru copii;- varianta 2: un aparat de aer conditionat;- varianta 3: un computer cu tot echipamentul.Deci fiecare familie va alege unul din cele trei premii (variante de premii) de mai sus.  Acordarea premiilor de catre Organizator:Camera pentru copii complet mobilata si aparatul de aer conditionat se vor acorda in momentul livrarii apartamentului iar computerul se va acorda o data cu achitarea procentului de 10% din valoarea apartamentului.In cazul in care castigatorul doar rezerva apartamentul si apoi nu mai doreste cumpararea lui, nu i se va acorda niciun premiu si isi pierde calitatea de castigator. Premiile se acorda in momentul livrarii apartamentului si la achitarea procentului de 10% din valoarea apartamentului. Valoarea comerciala bruta a premiilor oferite in aceasta campanie promotionala este de 20.000 Euro + TVA.Castigatorii nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani sau in alte obiecte a acestora si nici dreptul de a cere schimbarea premiilor, in niciun fel.  Numele castigatorilor si orasul se vor gasi pe site-ul www.regulamentepromotii.ro pana la sfarsitul anului 2008. Acordarea premiilor poate fi un eveniment public. In acest sens, Organizatorul va solicita un accept scris din partea castigatorilor pentru ca numele, orasul si fotografia acestora sa poata fi utilizate de catre Organizator in materiale scrise, audio, foto sau video, in mod gratuit fara alte pretentii sau plati din partea Organizatorului.   

SECTIUNEA 6.

 

 

 REGULAMENTUL PROMOTIEI

 Regulamentul Oficial al promotiei se gaseste afisat pe site-ul www.regulamentepromotii.ro .Pentru intrebari legate de campania promotionala, participantii pot suna la numarul de infoline 031-4051700 incepand cu data de 01 iunie 2008 si pana in data de 30 iunie 2008 unde vor primi toate informatiile legate de prezenta campanie promotionala.  

SECTIUNEA 7.

LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.  

SECTIUNEA 8.

PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

 Prin inscrierea la promotia “De Ziua Copilului, o luna intreaga de cadouri pentru toata familia!”, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la promotia “
De Ziua Copilului, o luna intreaga de cadouri pentru toata familia!”, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale ( nume, prenume, numar de telefon, adresa postala, e-mail, data nasterii) sa fie prelucrate de compania HDC Imob Investitii SRL (notificata cu numarul 22086 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), in cadrul campaniei promotionale in legatura cu acordarea premiilor catre castigatori , datele personale ale castigatorilor sa fie pastrate in evidentele contabile ale Organizatorului si pentru afisarea listei castigatorilor, respectiv: numele, orasul si premiul castigat, pe site-ul www.regulamentepromotii.ro  sau in presa.HDC Imob Investitii SRL isi rezerva dreptul de a utiliza in viitor pentru actiuni de reclama, marketing, publicitate, datele participantilor, respectiv: nume, prenume, numar de telefon, adresa postala, e-mail, data nasterii, in scopul unor actiuni viitoare de marketing direct, in scopul unor informari promotionale prin posta, telefon, SMS, e-mail din partea  HDC Imob Investitii SRL.
Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti
cu exceptia companiilor colaboratoare mentionate la Sectiunea 3 a prezentului regulament.Toate datele participantilor la aceasta promotie devin proprietatea companiei SC HDC Imob Investitii SRL, impreuna cu toate informatiile pe care le contin.La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata catre HDC Imob Investitii pe adresa Str. Al. Philippide nr. 9, sector 2, Bucuresti, Operatorul se obliga sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 in care tuturor participantilor la aceasta promotie le sunt respectate drepturile (dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului. Organizatorul se obliga ca la prima comunicare in scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date astfel creata va informa asupra drepturilor si obligatiilor conform legii 677/2001 privind protectia datelor personale. 

SECTIUNEA 9.

INCETAREA PROMOTIEI

 

 Prezenta promotie poate inceta inainte de termenul stabilit numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, prin decizia Organizatorului sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect. 

SECTIUNEA 10.

CLAUZE DIVERSE

 In cazul in care in perioada campaniei (01 iunie – 30 iunie 2008) nu se acorda numarul de premii propuse aferente pentru primele 20 de familii care se prezinta impreuna cu copii la biroul de vanzari Evocasa Orizont din Ploiesti, B-dul Republicii nr. 139 si cumpara un apartament, Organizatorul este lipsit de orice obligatie legata de acordarea vreunui premiu pentru apartamentele cumparate dupa data de 30 iunie 2008.Participanţilor la prezenta Campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu excepţia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei, acordarea premiilor intrand in sarcina exclusiva a Organizatorului.    

  HDC Imob Investitii SRL  

                                                                                                                                                                           

                                                                           
 
Acesta promotie este valabila de la 2008-06-01 si expira la 2008-06-30  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24