home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  100
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  7
  Electronice & Electrocasnice  5
  Timp Liber & Shopping  7
  Auto & Accesorii  1
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  38
  Produse Ingrijire & Curatare  32
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  3
  Imobiliare  4
  Mobilier  1
  Productia si furnizarea de energie electrica  1
  Constructii  2
  Surse de iluminat  2
  Aboneaza-te gratuit!
 
  Click pentru a mari
Promenada Mall - Craciun Magic la Promenada Mall  
Cumpara in perioada 06-20 decembrie 2008 de minim 50 ron, completeaza talonul promotiei si depune-l  in urna si intra in tragerea la sorti din 20 decembrie! Pastreaza bonul fiscal pentru validarea premiului in cazul in care esti castigator!
 

Castigatorii campaniei:

ZOTESCU GABRIELA - SABINA - marele premiu

GRADINARIU LACRAMIOARA - premiul II

FRONE VIOREL - premiul III

 
Regulament: REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALECRĂCIUN MAGIC LA PROMENADA MALL Perioada campaniei: 06 – 20  decembrie 2008 

SECTIUNEA 1. DURATA ŞI ORGANIZATORII PROMOŢIEI

Organizatorul promotiei “CRĂCIUN MAGIC LA PROMENADA MALL” este compania Belrom Şase SRL, cu sediul in Bucuresti, b-dul Ion Ionescu de la Brad nr. 1A, et. 6, cam. B6, sector 1. Promotia se desfasoara in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Promotia se deruleaza la nivel national, in perioada 06 – 20 decembrie 2008, ora 19:00. 

SECTIUNEA 2. DURATA PROMOTIEI SI ARIA DE DESFASURARE

Campania promotionala se va desfasura in perioada 06– 20 decembrie, 2008, ora 19:00, urmand a fi organizata si desfasurata in Promenada Mall din Braila in conditiile respectarii prevederilor prezentului regulament. 

SECTIUNEA 3. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania promotionala este organizata si se va desfasura in galeria comerciala Promenada Mall din Braila in perioada 06 – 20 decembrie 2008, ora 19:00 prin intermediul companiei de direct marketing More Results Marketing (imputernicita de Organizator pentru colectarea si procesarea datelor personale ale participantilor la promotie).  

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

 La această promoţie pot participa numai persoane fizice, cetăţeni români. Nu pot participa la această promoţie angajaţii companiei organizatoare, vanzatorii si patronii magazinelor, ai companiilor colaboratoare la aceasta promotie, precum şi membrii familiilor acestora (constand din copii, parinti, sot/sotie).In cazul in care castigatorul unuia din premii este minor (cu varsta sub 18 ani) sau este o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului numai prin intermediul parintelui sau al tutorelui sau legal, incluzand semnarea de catre parinte sau tutore a unei declaratii notariale, cu incuviintarea Autoritatii tutelare daca este cazul, potrivit legii, prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului respectiv precum si de plata oricaror daune sau pretentii de orice natura, legate de premiul respectiv si de participarea minorului la aceasta campanie. 

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Promotia se desfasoara in perioada 06 – 20 decembrie 2008, ora 19:00 in galeria comerciala Promenada Mall din Braila.Pentru a intra in aceasta promotie, participantii trebuie :-          sa faca cumparaturi din Promenada Mall in valoare de minim 50 ron; pentru fiecare 50 ron,  clientii trebuie sa solicita de la casierie un talon de inscriere in promotie;-          talonul trebuie completat cu urmatoarele informatii: nume, prenume, varsta, ocupatie, adresa postala, numarul de telefon, e-mail (aceasta rubrica este facultativa), magazinul din care si-a facut cumparaturile;-          talonul va fi apoi depus intr-una din cele doua urne amplasate in Promenada Mall. La finele promotiei, toate aceste taloane vor fi colectate si vor participa la extragerea din data de 20 decembrie 2008.  Pentru a-si putea revendica premiul in cazul in care vor fi desemnati castigatori, participantii la promotie trebuie sa pastreze bonul fiscal/factura fiscala din care sa reiasa ca au au facut cumparaturi de minim 50 ron, intr-unul din magazinele din Promenada Mall in perioada 06 – 20 decembrie 2008, ora 19:00. Castigatorii vor fi anuntati in maxim 5 zile lucratoare din data tragerii la sorti asupra procedurii de validare. Atunci cand Organizatorul va contacta telefonic castigatorii la numarul de telefon pe care acestia din urma l-au notat pe talon, li se va solicita sa confirme datele personale trecute pe talon (nume, prenume, adresa postala) si li se  va comunica faptul ca, pentru validare, trebuie sa arate bonurile fiscale care fac dovada cumparaturilor din magazinele Promenada Mall. In caz contrar, potentialul castigator va pierde orice drept asupra premiului castigat. 

SECTIUNEA 6. TRAGEREA LA SORTI

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti manuala din urna astfel:-          premiul 1- un autoturism Alfa Romeo 159 Progression-          Un week-end la Paris pentru 2 persoane (2 nopti cazare, hotel 4*, plecare cu avionul din Bucuresti)-          Un week-end la Roma pentru 2 persoane (2 nopti cazare, hotel 3*, plecare cu avionul din Bucuresti) 

SECTIUNEA 7. PREMIILE OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 In cadrul acestei campanii se vor oferi urmatoarele premii:-          Un autoturism Alfa Romeo 159 Progression-          Un week-end la Paris pentru 2 persoane (2 nopti cazare, hotel 4*, plecare cu avionul din Bucuresti)-          Un week-end la Roma pentru 2 persoane (2 nopti cazare, hotel 3*, plecare cu avionul din Bucuresti)-          Tragerea la sorti va avea loc in Braila, in data de 20.12.2008, ora 21:00 in incinta galeriei comerciale unde a fost implementata promotia, Promenada Mall; la extragere vor participa toate taloanele completate corect si depuse in urne in perioada promotiei. La tragerea la sorti va fi extras un numar total de 3 taloane, cate 1 pentru fiecare premiu. Deasemenea, ulterior extragerii taloanelor castigatoare se va extrage cate 1  talon de rezerva pentru fiecare premiu in parte pentru situatiile in care posesorii taloanelor extrase castigatoare nu pot face dovada achizitionarii.Tragerea la sorti se va efectua in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai Organizatorului, ai agentiei implicata in organizarea si implementarea promotiei, si va fi atestata de un notar public sau un avocat.  Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul acestei promotii este de 31331 euro (valoare pret de piata).Castigatorii nu vor putea sa ofere premiul altei persoane sau sa solicite schimbarea premiului in nici un fel si nici nu pot primi contravaloarea in bani sau alte produse a premiului acordat.Garantia produselor oferite ca premiu se supune conditiilor impuse de producator/distribuitor.Predarea marelui premiu, respectiv a autoturismului, se va realiza in maxim 30 zile lucratoare de la data extragerii. 

SECTIUNEA 8. CASTIGATORII SI ANUNTAREA PREMIILOR

 Castigatorii vor fi anuntati in maxim 5 zile lucratoare din data tragerii la sorti. Lista castigatorilor va fi publicata pe sute-ul www.regulamentepromotii.ro incepand cu data de 22 decembrie 2008. 

  SECTIUNEA 9. RESPONSABILITATE Dreptul de proprietate asupra premiului apartine in exclusivitate castigatorului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Taloanele colectate devin proprietatea Organizatorului si nu vor fi returnate. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:  - taloanele completate gresit, ilizibile sau care nu contin toate informatiile necesare; - incorectitudinea adresei postale/numarului de telefon declarat Organizatorului ;- situatiile in care castigatorii nu pot fi contactati de catre Organizator din motive independente de acesta ;- taloanele depuse in alte urne decat cele special amenajate de catre Organizator;- fotocopiile sau reproducerile taloanelor nu sunt acceptate 

SECTIUNEA 10. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin inscrierea la promotia “CRĂCIUN MAGIC LA PROMENADA MALL” participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la promotia “CR
ĂCIUN MAGIC LA PROMENADA MALL”, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, numar telefon mobil, adresa e-mail) sa fie prelucrate de compania Belrom Sase SRL, pe parcursul campaniei promotionale in scopul:-          Validarii si acordarii premiilor catre castigatori;-          indeplinirii obligatiilor fiscale ale Organizatorului in cadrul prezentei promotii;Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct.Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, Belrom Sase SRL cu sediul în Bucuresti, b-dul Ion Ionescu de la Brad nr. 1A, ET. 6, cam. B6, sector 1. La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului Belrom Sase SRL cu sediul în Bucuresti, b-dul Ion Ionescu de la Brad nr. 1A, ET. 6, cam. B6, sector 1, acesta se obliga:

§          sa îi confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

§          sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

§          sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului. 

  SECTIUNEA 11. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul Campaniei nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul campaniei este obligat să il calculeze, sa il retina din valoarea premiului acordat si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor  Legii 571/2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

SECTIUNEA 12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.  

SECTIUNEA 13. INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Prezenta campanie promotionala poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect. 


SECTIUNEA 14. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Regulamentul promotiei  “CRĂCIUN MAGIC LA PROMENADA MALL” este disponibil gratuit pe site-ul www.regulamentepromotii.ro .Lista cu castigatorii va fi publicata pe siteul www.regulamentepromotii.ro.Participarea la aceasta campanie promotionala implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.    

                                                                                                          Belrom Sase SRL          


 
Acesta promotie este valabila de la 2008-12-06 si expira la 2008-12-20  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24