home | sitemap | contact
 
 
 
 
 
 
Premii instant
Tragere la sorti
Promotiile lunii
Arhiva promotii
Lista castigatorilor
Parteneriat
 
  Alimente & Bauturi & Dulciuri  0
  Birotica & Papetarie  0
  PC & IT & GSM & Foto  0
  Electronice & Electrocasnice  0
  Timp Liber & Shopping  0
  Auto & Accesorii  0
  Beauty & Hair & Cosmetice & Pharma  0
  Produse Ingrijire & Curatare  0
  Publicatii & Ziare & Reviste & Carti  0
  Banci & Asigurari  0
  Imobiliare  0
  Mobilier  0
  Productia si furnizarea de energie electrica  0
  Constructii  0
  Surse de iluminat  0
  Aboneaza-te gratuit!
Vei putea primi informatii despre promotiile in desfasurare.
Participa si poti castiga!
 
  Click pentru a mari
Ferrero - Ferrero lumineaza clipele speciale!  
Achizitioneaza din Locatia Participanta, in Perioada Campaniei, unul sau mai multe Produse participante la Campanie (in orice combinatie), in valoare totala de minimum 65 lei (TVA inclus), specificat(e) pe acelasi bon fiscal, mergi cu bonul fiscal in oricare dintre zilele si in intervalul orar de activare ale promoterilor, precizat in cadrul Sectiunii 3 in Regulament, la standul Ferrero special amenajat in cadrul Targului de Craciun  din Sibiu si astfel poti castiga premii in cadrul Campaniei.

 

 
Regulament:
REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE
„Ferrero lumineaza clipele speciale!” 
Campanie promotionala pentru consumatori
Perioada campaniei: 30 noiembrie, 1-3, 5, 8-10, 15-17 si 22-24 decembrie 2023
SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala „Ferrero lumineaza clipele speciale!” (denumita in continuare „Campania”) este organizata si desfasurata de societatea FERRERO ROMANIA S.R.L., cu sediul in str. Barbu Vacarescu nr. 201, Globalworth Tower, etaj 12, sectorul 2, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/7003/2006, CUI 18621132, atribut fiscal RO, telefon 021 528 22 00, fax 021 528 22 10, denumita in continuare „Organizatorul” sau „FERRERO ROMANIA”.

1.2. Campania este organizata de FERRERO ROMANIA prin intermediul agentiei de publicitate SMARTPOINT CONSULTING S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, str. Splaiul Unirii nr. 33, bloc M4, etaj 4, ap. 18, sector 3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/3792/2005, cod fiscal RO 17290596, telefon 031 805 3911, fax 031 805 3913, denumita in continuare „Agentia”.

1.3. Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial, pe care Participantii la aceasta Campanie au obligatia sa il respecte (denumit in continuare „Regulamentul Oficial”).

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

2.1. Campania este organizata in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata.

SECTIUNEA 3. LOCUL DE DESFASURARE SI DURATA 
CAMPANIEI PROMOTIONALE

3.1. Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in cadrul Targului de Craciun din Sibiu 2023, la punctul de vanzare praline si specialitati marca „Ferrero” (denumit in continuare „Locatia Participanta”), in conformitate cu programul de functionare al Locatiei Participante si cu respectarea prevederilor prezentului Regulament Oficial. Intervalul orar de activare a promoterilor de la standul special amenajat al Ferrero din cadrul Targului de Craciun din Sibiu (aflat in proximitatea Locatiei Participante) se regaseste mai jos:

Perioada Campaniei Intervalul orar de activare a promoterilor
30 noiembrie 2023    16:30-22:00
01, 05, 08, 15 si 22 decembrie 2023    16:30-22:00
02, 03, 09, 10, 16, 17, 23 si 24 decembrie 2023 12:30-21:00

3.2. Campania se va desfasura in zilele de 30 noiembrie, 1-3, 5, 8-10, 15-17 si 22-24 decembrie 2023 (denumita in continuare „Perioada Campaniei”), conform programului de functionare al Locatiei Participante.  Perioada de activare a promoterilor la standul Ferrero special amenajat in cadrul Targului de Craciun din Sibiu, aflat in proximitatea Locatiei Participante, se incadreaza strict in intervalul orar mentionat mai sus.
3.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Perioada Campaniei, pe parcursul derularii acesteia, inclusiv orarul promoterilor, dupa anuntarea in mod public a acestei modificari, conform prevederilor din Sectiunea 4 de mai jos.

SECTIUNEA 4. REGULAMENTUL OFICIAL

4.1. Prin participarea la aceasta Campanie participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

4.2. Regulamentul Oficial al Campaniei este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile, fiind disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant, in oricare dintre urmatoarele modalitati: 
- accesand site-ul https://www.regulamentepromotii.ro, accesibil si de pe mobil sau tableta; 
- trimitand o solicitare scrisa adresata Ferrero Romania SRL, Str. Barbu Vacarescu nr. 201, GlobalWorth Tower, etaj 12, sector 2, Bucuresti, oricand pe durata de desfasurare a Campaniei.

4.3. Potrivit deciziei Organizatorului, Campania poate fi mediatizata in scopul informarii publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare si/sau cu rol informativ. Informatiile pe care astfel de materiale le contin vor fi interpretate in conformitate cu si completate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Premiile prezentate in imaginile folosite pe materialele de promovare ale Campaniei sunt doar cu titlu de prezentare.

4.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/ sau completa prezentul Regulament Oficial, precum si dreptul de a suspenda, inceta, intrerupe, scurta si/ sau prelungi Perioada Campaniei, oricand, inclusiv in cazul in care toate premiile oferite in cadrul Campaniei au fost castigate de Participanti inainte de expirarea Perioadei Campaniei, prin intocmirea unor acte aditionale, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare in ziua urmatoare aducerii la cunostinta publicului a modificarilor intervenite, prin publicarea pe  site-ul https://www.regulamentepromotii.ro sau prin alte mijloace de informare a publicului. 

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

5.1. Campania este deschisa participarii tuturor persoanelor fizice, cetateni romani sau straini, cu capacitate deplina de exercitiu, cu domiciliul sau resedinta in Romania, avand varsta minima de 18 ani, impliniti pana la data inceperii Campaniei, care respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial (denumite in continuare individual „Participant” si colectiv „Participanti”).

5.2. Nu au dreptul sa participe la prezenta Campanie angajatii Organizatorului, ai Agentiei si ai celorlalte agentii/ societati implicate in organizarea Campaniei, dupa caz, respectiv membrii de familie ai acestora (copii, parinti, frati/ surori, sot/ sotie).

5.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din Campanie orice persoana care nu are dreptul de a participa la Campanie.

SECTIUNEA 6. PRODUSELE PARTICIPANTE

6.1.  Produsele participante la Campanie (denumite in continuare individual „Produs participant” sau colectiv „Produse participante”) sunt exclusiv produsele Ferrero, marca Raffaello, Ferrero Rocher, Mon Cheri, Ferrero Rondnoir si Ferrero Collection, in orice ambalaj sau gramaj, importate si/sau distribuite de catre Organizator pe teritoriul Romaniei, achizitionate din Locatia Participanta (punctul de vanzare praline si specialitati Ferrero din cadrul Targului de Craciun din Sibiu).  

6.2. La incheierea Campaniei Produsele Participante mentionate mai sus isi pierd calitatea de Produs participant la prezenta Campanie, Organizatorul nemaiavand nicio raspundere sau obligatie fata de consumatorii care achizitioneaza asemenea produse dupa data incetarii Campaniei sau in alte zile decat cele mentionate expres in Regulamentul Oficial al Campaniei.

6.3. Campania se desfasoara in limita stocului de Produse participante disponibil spre comercializare in Locatia Participanta. 

SECTIUNEA 7. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

7.1   Pentru participarea si inscrierea valabila in Campanie si pentru a avea sansa de a castiga unul dintre premiile acordate de catre Organizator in cadrul prezentei Campanii, Participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:
Sa achizitioneze din Locatia Participanta, in Perioada Campaniei, unul sau mai multe Produse participante la Campanie (in orice combinatie), in valoare totala de minimum 65 lei (TVA inclus), specificat(e) pe acelasi bon fiscal.
Sa se prezinte, in oricare dintre zilele si in intervalul orar de activare ale promoterilor, precizat in cadrul Sectiunii 3, la standul Ferrero special amenajat in cadrul Targului de Craciun  din Sibiu, in proximitatea Locatiei Participante.
Sa prezinte promoterilor, in original, bonul fiscal ce atesta achizitionarea Produselor participante la Campanie, in valoare totala de minimum 65 lei (TVA inclus), conform Regulamentului Oficial.
Pentru a fi validat, bonul fiscal trebuie sa fie emis in Perioada Campaniei, in Locatia Participanta, sa ateste achizitionarea Produselor participante (in orice combinatie) conform Regulamentului Oficial, in valoare totala de minimum 65 lei (TVA inclus), sa nu fi fost inscris anterior in Campanie si sa nu aiba inscrisa nicio mentiune legata de acordarea anterioara, pe baza sa, a vreunui premiu  sau de selectare a unui numar de imagini corespunzator valorii Produselor participante achizitionate, conform celor de mai jos. Pe bonul fiscal trebuie sa se poata identifica denumirea clara a Produsului/Produselor participante achizitionate; nu sunt acceptate bonurile fiscale care contin denumiri generice, indicarea doar a categoriei de produse sau indicarea produselor prin coduri.
Dupa validarea bonului fiscal de catre promoterul de la standul Ferrero, Participantului in cauza i se va oferi, prin intermediul unei tablete prezente la standul Ferrero, un joc electronic, ce ii da acestuia posibilitatea, prin alegerea unei imagini dintr-o selectie aleatorie de imagini, de a castiga unul dintre premiile oferite pe loc de catre Organizator in cadrul acestei Campanii, constand intr-un  produs Ferrero Rocher 150g, sub forma unui bradut cu 12 praline , in limita stocului de astfel de premii disponibil la standul Ferrero. Numarul total de premii oferite de Organizator este limitat. Nu toate imaginile din cadrul aplicatiei sunt castigatoare.
In cazul in care in baza aceluiasi bon fiscal Participantul achizitioneaza mai multe seturi de Produse participante, fiecare set avand valoarea de minimum 65 lei (TVA inclus) (de exemplu, valoare totala de minimum 130 de lei, de minimum 195 de lei etc.),  Participantul va avea posibilitatea sa selecteze in jocul electronic de pe tableta disponibila la standul Ferrero cate o imagine pentru fiecare astfel de set achizitionat.  
In momentul oferirii tabletei pentru alegerea imaginii din cadrul jocului, promoterul va bifa pe bonul fiscal Produsele participante pentru care i s-a oferit Participantului posibilitatea de a alege, cu mentiunea „selectate x imagini Ferrero” (de asemenea, promoterul va face o copie dupa bonul fiscal pe baza caruia Participantul a ales imaginea din cadrul jocului si va returna bonul fiscal);
Sa selecteze prin intermediul jocului cate o imagine, pentru fiecare set de Produse participante avand valoarea de minimum 65 lei, pentru a citi mesajul din spatele imaginii si a afla daca a castigat unul dintre premiile oferite pe loc de catre Organizator in cadrul acestei Campanii. 
In spatele imaginilor selectate de Participant se poate afla unul dintre urmatoarele mesaje: 
Felicitari! Ai castigat un  produs Ferrero Rocher 150g, sub forma unui bradut cu 12 praline!
Ne pare rau, nu ai castigat de data aceasta!
Daca mesajul descoperit din spatele imaginii selectate de catre Participant este: „Ne pare rau, nu ai castigat de data aceasta!”, atunci Participantul nu a castigat niciun premiu.
Premiile vor fi acordate la standul Ferrero, pe loc, de catre Organizator, prin intermediul promoterilor, in limita stocului disponibil de la standul Ferrero.  In momentul acordarii premiului promoterul va mentiona pe bonul fiscal in cauza „acordat x premii”.
Premiile care nu sunt revendicate pe Perioada Campaniei de la promoteri, in zilele si intervalul orar de activare al promoterilor, nu pot fi revendicate in afara Perioadei Campaniei si nici nu vor putea fi revendicate ulterior incheierii Campaniei, urmand a ramane in proprietatea Organizatorului.

SECTIUNEA 8. PREMIILE SI VALOAREA PREMIILOR

8.1. In cadrul prezentei Campanii sunt oferite urmatoarele premii de catre Organizator:
Premiu Cantitate Valoare unitara (TVA inclus) Valoare totala
(TVA inclus)
(RON) (RON)
Ferrero Rocher 150g, sub forma unui bradut cu 12 praline 450 20,00 9.000,00
Total 450 9.000,00

8.2. Valoarea comerciala totala a premiilor oferite in cadrul Campaniei este de 9.000,00
RON (TVA inclus).

8.3. Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei Campanii nu au dreptul de a primi contravaloarea in bani a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri sau servicii si nici sa solicite schimbarea parametrilor/ caracteristicilor premiilor. 

8.4. Participantilor la Campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli suplimentare, directe sau indirecte, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (costul de achizitionare a Produselor participante la Campanie).


SECTIUNEA 9. ACORDAREA PREMIILOR

9.1. Acordarea premiilor se va face de catre promoteri pe loc, conform mecanismului prevazut in cadrul acestui Regulament Oficial, exclusiv in Perioada Campaniei in zilele si intervalul orar de activare specificate conform Sectiunii 3, la standul Ferrero, in limita stocului disponibil la standul Ferrero.

SECTIUNEA 10. RASPUNDERE

10.1. Prin participarea la Campanie Participantii sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze prezentului Regulament Oficial, precum si tuturor cerintelor si deciziilor luate in conformitate cu Regulamentul Oficial de Organizator in toate aspectele legate de implementarea prezentei Campanii.

10.2.  Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere si nu va fi parte in litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra bonurilor fiscale sau premiilor oferite. Existenta vreunui litigiu sau a vreunei dispute referitoare la dreptul de proprietate asupra bonurilor fiscale sau premiilor castigate nu va influenta principiul conform caruia acordarea premiului de catre Organizator se face Participantului care a respectat prevederile prezentului Regulament Oficial. Din momentul primirii premiilor de catre castigator Organizatorul nu mai raspunde de integritatea acestora.

10.3. Organizatorul Campaniei va acorda premii numai Participantilor care au luat parte la Campanie in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. In cazul in care Organizatorul sau Agentia constata ca un castigator nu a indeplinit si/ sau nu a respectat conditiile stipulate in prezentul Regulament Oficial, Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda/ anula oricand drepturile si beneficiile ce revin castigatorului, fara ca Organizatorul sa datoreze vreo despagubire sau plata respectivului castigator.

10.4. In cazul in care Organizatorul constata asemenea situatii dupa ce premiul a fost deja acordat, respectivul castigator va despagubi Organizatorul pentru intregul prejudiciu suferit si va restitui Organizatorului valoarea premiului si cheltuielile aferente suportate de Organizator in legatura cu acesta. 

10.5. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campania. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta desfasurarea, imaginea sau costurile acestei Campanii. Orice incercare de influentare a rezultatelor Campaniei va avea ca rezultat excluderea din Campanie a Participantului, respectiv a Participantului beneficiar al actiunilor ce contravin Regulamentului Oficial, pentru intreaga Perioada a Campaniei, si implicit acesta nu va mai avea dreptul de a primi niciun premiu. In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii in mod nelegal, Organizatorul va putea solicita atragerea raspunderii persoanelor respective, pe baza dovezilor existente.

10.6. Organizatorul si Agentia nu au nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii posesori ai unor bonuri fiscale considerate nevalabile conform acestui Regulament Oficial sau cu solicitantii care apar ulterior acordarii efective a premiilor sau dupa termenul de revendicare a premiilor prevazut in prezentul Regulament Oficial. Raspunderea Organizatorului si a Agentiei implicate in organizarea prezentei Campanii cu privire la acordarea premiilor este limitata in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.
10.7 Organizatorul si Agentia nu isi asuma raspunderea pentru:
lipsa din stocurile Locatiei Participante a Produselor participante la Campanie;
imposibilitatea unui Participant de a intra in posesia premiului din motive ce tin de persoana sa; 
prezentarea de bonuri fiscale deteriorate, falsificate, neconforme, respectiv prezentarea de bonuri fiscale inainte sau dupa expirarea Perioadei Campaniei sau neconforme cu prezentul Regulament Oficial;
situatiile in care consumatorii achizitioneaza pe Perioada Campaniei produse neparticipante la Campanie;
pierderea si/ sau deteriorarea bonurilor ale Participantilor;
eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra bonurilor fiscale  sau Produselor participante la Campanie;
derularea activitatilor de mentenanta ce nu pot fi amanate, desfasurate in cadrul Locatiei Participante, daca prin aceasta este intrerupta activitatea Locatiei Participante in perioada Campaniei;
derularea activitatilor de mentenanta ce nu pot fi amanate, desfasurate de catre operatorii serviciilor de internet, cat si a serverelor ce gazduiesc site-ul https://www.regulamentepromotii.ro/, cat si alte servicii de care functionalitatea acestuia este dependenta si nu poate functiona, daca prin aceasta site-ul nu poate fi accesat in vederea verificarii Regulamentului Oficial al Campaniei sau a altor anunturi cu privire la Campanie;
prejudiciile ce ar putea fi suferite de catre castigator in legatura cu premiile castigate, indiferent de natura acestor prejudicii, cu exceptia situatiilor expres prevazute de lege si care ar institui o astfel de raspundere.

10.8. Revendicarile facute pe baza unor bonuri fiscale care sunt ilizibile, degradate, modificate, duplicate, falsificate, viciate, pe care nu se pot identifica denumirile si/sau valoarea clare ale Produselor participante achizitionate nu vor fi luate in considerare de catre Organizator in vederea acordarii premiilor

10.9. Organizatorul acestei Campanii nu isi asuma nicio raspundere pentru orice factori independenti de Organizator, care ar putea afecta dreptul unei persoane de a participa la prezenta Campanie. 

SECTIUNEA 11. INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

11.1. In cadrul acestei Campanii Organizatorul si/sau Agentia nu prelucreaza date cu caracter personal ale Participantilor sau ale castigatorilor

11.2 Conditiile prelucrarii datelor cu caracter personal, in cazul in care se contacteaza Departamentul de Relatii Consumatori al Organizatorului, sunt disponibile pe site-ul Organizatorului (https://www.ferrero.ro/ferrero-care) 

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE

12.1. Organizatorul nu este raspunzator pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de premiul oferit.

12.2. Orice obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura in legatura cu premiul sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

SECTIUNEA 13. FORTA MAJORA

13.1. Forta majora este evenimentul imprevizibil si de neinlaturat, intervenit dupa intrarea in vigoare a prezentului Regulament Oficial, care nu poate fi controlat de catre Organizator, care il impiedica pe acesta sa-si indeplineasca obligatiile asumate prin prezentul Regulament Oficial. 

13.2. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial desfasurarea Campaniei conform Regulamentului Oficial sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. Organizatorul nu isi asuma in niciun fel obligatia de a prelungi Campania cu o perioada corespunzatoare duratei evenimentului de forta majora, nici de a modifica orarul de desfasurare ori Locatia Participanta ca urmare a aparitiei unui eveniment de forta majora. Organizatorul nu raspunde nici pentru situatia in care castigatorii nu pot beneficia efectiv de premiu din cauza unor evenimente de forta majora.

13.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a suspenda oricand desfasurarea Campaniei, pentru motive independente de vointa sa sau in cazul in care intervin evenimente care ar ingreuna semnificativ derularea in conditii optime a Campaniei. Organizatorul va informa in cel mai scurt timp posibil publicul cu privire la suspendarea sau intreruperea Campaniei, prin afisarea in Locatia Participanta la Campanie si/sau prin publicare pe site-ul https://www.regulamentepromotii.ro/ sau prin alte mijloace de informare a publicului.

SECTIUNEA 14. LITIGII

14.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

14.2. Eventualele reclamatii/sesizari legate de derularea Campaniei se vor putea trimite catre Ferrero Romania, cu sediul in str. Barbu Vacarescu nr. 201, Globalworth Tower, etaj 12, sectorul 2, Bucuresti, in termen de maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data incetarii Campaniei. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio contestatie.

14.3. Eventualele reclamatii/sesizarii vor cuprinde in mod obligatoriu:
a) numele, domiciliul/resedinta, precum si alte date necesare pentru identificarea contestatorului;
b) prezentarea motivelor de fapt pe care se intemeiaza contestatia.

14.4. Reclamatiile/sesizarile se vor solutiona in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii. 

14.5. Organizatorul si/sau Agentia nu au nicio obligatie de a intretine corespondenta cu expeditorii unor eventuale sesizari/reclamatii, care sunt sau se dovedesc a fi in mod vadit nefondate sau excesive, inclusiv din cauza caracterului lor repetitiv.

Prezentul Regulament Oficial a fost semnat intr-un exemplar original, care va ramane in arhiva Notarului Public, si in 3 duplicate, astazi, ___/___/___, data autentificarii de catre Notarul Public.FERRERO ROMANIA S.R.L.,
ORGANIZATOR,
____________

SMARTPOINT CONSULTING SRL,
AGENTIA,
____________


 
Acesta promotie este valabila de la 2023-11-30 si expira la 2023-12-24  
 
 
  Pentru ca vrem sa oferim sansa la cat mai multe persoane sa se informeze corect, sa participe la promotii din ce in ce mai interesante si atractive si sa castige cat mai multe premii. detalii
  Pentru a vizualiza arhiva de promotii inregistrate pe site-ul nostru, click aici.
Premii instant Tragere la sorti Promotiile lunii Arhiva promotii Lista castigatorilor Parteneriat Contact
 
  © 2007 Copyright RegulamentePromotii.ro :: Realizat de Concept24